- نقد و بررسی
- مشخصات فنی
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
فهرست مطالب
- بالابر ساختمانی الکو در یک نگاه کلی
- قیمت بالابر الکو چگونه است؟
- بخش های فنی تعریف شده در بالابر ساختمانی الکو
- مشخصات فنی بالابر ساختمانی الکو آسیا
- مشخصه های فنی الکتروموتور در بالابر ساختمانی الکو
- مشخصات فنی گیربکس نصب شده بر بالابر ساختمانی الکو
- پایه بالابر ساختمانی الکو
- تحلیل فنی در بررسی مشخصه های بالابر ساختمانی الکو
- بالابر ساختمانی الکو مناسب چه کسانی است؟
- بالابر ساختمانی الکو در چه فضاهایی قابلیت کار کردن دارد؟
- کیفیت موتور بالابر ساختمانی الکو چه مقدار است؟
- ظرفیت وینچ و طول سیم بکسل بالابر ساختمانی الکو چگونه است؟
- نگاهی بر تاریخچه برند الکو
- نکات برجسته در طراحی بالابر ساختمانی الکو
بالابر ساختمانی الکو در یک نگاه کلی
بالابر ساختمانی الکو یک ماشین مونتاژ شده با رعایت تمام جنبه های استاندارد طراحی بالابرهای ساختمانی، محصول شرکت آریا موتور سمنان می باشد. در این بالابر از موتورهای تخصصی الکو آسیا استفاده شده است. حضور این موتورها باعث شده تا مجموعه مونتاژ شده به بالابر ساختمانی الکو شناخته شود. ویژگی ممتاز و برجسته در طراحی بالابر ساختمانی الکو بهره مندی موتور از خازن های فوق العاده مقاوم است. در عین حال این بالابر از پلاتینه های بسیار مقاومی استفاده می کند. به طور کلی قطعات مصرفی مانند خازن و یا اتصالات پلاتینه در طراحی بالابر ساختمانی الکو بسیار مقاوم هستند. این بخش های مصرفی به سادگی خراب نمی شوند و می توانند طول عمر مفید بسیار بالایی داشته باشند. در عین حال حضور الکتروموتورهای الکو مهمترین بخش فنی تعریف شده در این بالابر ساختمانی است. زیرا در طراحی موتورهای الکو از سیم پیچ های تمام مس استفاده شده است. حضور سیم پیچ تمام مس باعث جریان کشی کمتر با وجود تولید توان حداکثری است. همین نکته ساده در افزایش طول عمر بالابر ساختمانی الکو تاثیرگذار است. در عین حال جریان راه اندازی موتور بسیار کم است که مانع از فشار به خود موتور و اتصالات می شود. از طرفی در کاهش هزینه مصرفی برق تاثیرگذار است.
قیمت بالابر الکو چگونه است؟
بالابر ساختمانی از تجهیزات گران قیمت کارگاهی است و قطعا باید در بحث مونتاژ دقیق جزئیات فنی این ماشین، حساسیت کافی داشته باشید. استفاده از یک تجهیز قدرتمند و یا سنگین وزن شاید بر استحکام و یا ظرفیت بالابر ساختمانی بیفزاید؛ اما قطعا باعث گران شدن بیش از حد دستگاه نیز خواهد شد. در بسیاری از موارد حضور بسیاری از قطعات با درجات فنی کامل ضرورتی ندارد. لذا بهتر است با توجه به نیازی که دارید، چیدمان نهایی اجزای فنی بالابر ساختمانی را نهایی سازید تا مستلزم صرف هزینه مازاد نباشید. در مونتاژ نهایی بالابر ساختمانی الکو معیار کلی، رسیدن به یک مدل با ظرفیت اسمی ۳۵۰ کیلویی بوده است. مهندسین طراح در کمپانی الکو آسیا رویکرد فنی لازم برای چیدمان درست قطعات داشته اند. لذا قیمت بالابر الکو در شرایطی کاملاً منطقی با توجه به طراحی بالابرهای ۳۵۰ کیلویی تنظیم شده است. این چیدمان حساب شده بخش های فنی، باعث نگاه اقتصادی بر قیمت بالابر الکو شده است. به شکلی که مجموعه کامل بالابر مصالح الکو آسیا با قیمتی بسیار مناسب تر از دیگر محصولات مشابه بازار عرضه می شود. این نکته ساده در میزان فروش بالابر الکو بسیار تاثیرگذار بوده است. یک دستگاه بالابر ساختمانی ماشینی از کنار هم قرار گرفتن بخش های فنی متعدد است. در هر بالابر ساختمانی شاهد حضور موتور الکتریکی، گیربکس، وینچ، سیم بکسل، پایه ها و بخش های اتصال الکتریکی هستیم. هر کدام از این بخش ها مستقل از دیگر بخش ها انتخاب می شوند. البته در نهایت باید همه بخش ها در هماهنگی با یکدیگر باشند. اما مونتاژ بخش به بخش در قیمت نهایی بالابر ساختمانی تاثیرگذار است. اینکه از چه برند موتوری استفاده می شود و یا چه نوع گیربکسی محصول چه برندی در دستگاه نصب خواهد شد و... نکته های ساده اما کلیدی در تعیین قیمت بالابر ساختمانی هستند. در این عرصه مونتاژ نهایی بالابر ساختمانی الکو وابسته به الزامات طراحی مناسب، تامین قدرت کافی و رعایت تمام استانداردها بوده است. در عین حال برای مونتاژ نهایی بالابر ساختمانی الکو آسیا از تجهیزات فنی ساخت داخل استفاده شده است که در نهایت تاثیر مثبتی در قیمت بالابر الکو می گذارد.
بخش های فنی تعریف شده در بالابر ساختمانی الکو
بالابر ساختمانی الکو آسیا یک ماشین مونتاژ شده است که این تجهیز کلیدی و استراتژیک ساختمان سازی را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهد. در واقع وقتی قصد خرید بالابر ساختمانی الکو دارید، دیگر نیازی نیست تا به جزئیات خاصی فکر کنید. زیرا در مونتاژ نهایی این محصول قرار است از یک بالابر کامل در جزئیات کافی استفاده کنید. در بالابر ساختمانی الکو، بخش های کامل فنی به قرار زیر هستند.- یک دست شاسی کامل با ابعاد استاندارد بالابرهای ۳۵۰ کیلویی. این اسکلت خام بالابر از پروفیل مستحکم و البته سبک فلزی ساخته شده است. اسکلت شامل ۲ عدد پایه به همراه ریل استاندارد برای حضور جعبه بالابر ساختمانی می باشد.
- دو عدد پایه بازویی شکل برای تکمیل فرم نهایی اسکلت بالابر ساختمانی الکو. پایه ها از قوطی های فولادین و کاملا مستحکم ساخته می شوند.
- یک عدد ریل بالابر که در سایز استاندارد طراحی شده و محل استقرار جعبه بالابر ساختمانی است. ریل با رعایت اندازه های استاندارد در طراحی بالابر ساختمانی ساخته شده است.
- یک عدد کالسکه بالابر ساختمانی که در آن مجموعه کامل اجزای فنی در ساز و کاری استاندارد شده مونتاژ شده اند.
- یک عدد قاب محافظ تسمه بالابر و خود تسمه که محل اتصال موتور به گیربکس است.
- گیربکس vf86 از بدنه چدنی و چرخ دنده های تمام برنجی.
- وینچ با ظرفیت اسمی ۲۰ الی 60 متری در جمع آوری کابل نمره ۸ نتاب.
- الکتروموتور الکو که به روش تخصصی برای نصب شدن در بالابرهای ساختمانی طراحی شده است.
مشخصات فنی بالابر ساختمانی الکو آسیا
بالابر ساختمانی الکو آسیا یک محصول مونتاژ شده با درجات استانداردسازی شده از مدل های ۳۵۰ کیلویی است. بالابر ساختمانی های ۳۵۰ کیلویی کوچکترین مدل استاندارد در تعریف بالابرهای ساختمان سازی است. این مدل ها از قدرت پایه در استفاده از موتورهای تکفاز کار می کنند. به طور کلی بالابر ساختمانی های ۳۵۰ کیلویی زمینه های کاربردی گسترده دارند و از محبوب ترین بالابرهای استفاده شده در ساخت و سازهای شهری هستند.
مشخصه های فنی الکتروموتور در بالابر ساختمانی الکو
مشخصه اصلی در طرح ساخت و مونتاژ نهایی بالابر مصالح الکو آسیا استفاده از موتورهای تکفاز برند الکو در این محصول است. کمپانی الکو از شرکت های نوپا اما فعال و دقیق داخلی است که نزدیک به دو دهه است در امر طراحی انواع موتورهای الکتریکی فعالیت می کند. از مهمترین محصولات این کمپانی طراحی یک موتور، مخصوص نصب شدن بر بالابرهای ساختمانی ۳۵۰ کیلویی است. موتور الکو کیفیت ساخت مناسبی دارد. در طراحی آن از سیم پیچ های تمام مس استفاده شده است. جریان راه اندازی آن اندک است و در کل مصرف برق استانداردی دارد. طول عمر مفید بالا و کارکردی روان از مشخصه های فنی قابل توجه در طراحی موتور الکتریکی الکو می باشد.
مشخصات فنی گیربکس نصب شده بر بالابر ساختمانی الکو
گیربکس از مهمترین بخش های فنی در طراحی هر بالابر ساختمانی است. این بخش طراحی شده است تا قدرت موتور را به سمت قرقره فولادین دستگاه هدایت کند. گیربکس تعریف شده در عموم بالابرهای ساختمانی از نوع کاهنده هستند. این گیربکس ها به شکلی طراحی شده اند تا سرعت بالای موتورهای الکتریکی را تبدیل به یک حرکت نرم و روان نمایند. در کل خروجی گیربکس یک شفتبا حرکتی ملایم است که ضریب قدرت گشتاور بسیار بالایی دارد. برای طراحی نهایی بالابر ساختمانی الکو از گیربکس مشهور vf86 استفاده شده است. گیربکس vf86 یکگیربکس حلزونی شکل است که در آن دوچرخ دنده محوری و صفحه ای درگیر با هم هستند. چرخ دنده محوری یکنوع چرخ دنده نازک و بلند با فرم محوری شکل است. این چرخ دنده در ارتباط با محور سرعت بالای موتور الکتریکی 2.2 کیلوواتی الکو می باشد.چرخ دنده صفحه ای یکچرخ دنده بزرگ است که در حالت عمود با چرخ دنده محوری قرار دارد. این چرخ دنده قرار است حرکت ملایم خروجی گیربکس را تعریف نماید.
پایه بالابر ساختمانی الکو
بالابر ساختمانی الکو در تیپ مدل های ۳۵۰کیلویی است. لذا استاندارد طراحی شده برای آن نیز تمام ملاحظات طراحی یکبالابر ساختمانی ۳۵۰کیلویی می باشد. خصوصا در بخش طراحی پایه ها که با اسلوب کلی مدل های تکفاز ۳۵۰کیلویی مواجه هستیم. در طراحی پایه های بالابر ساختمانی نکات فنی متعددی درگیر هستند. نوع طراحی، ضخامت پروفیل استفاده شده، استقامت نهایی کار، قطر پروفیل ها و نحوه اتصال بندی نهایی قطعات پایه از المان های نهایی در طراحی محسوب می شوند. برای طراحی پایه های بالابر ساختمانی الکو از الگوهای استاندارد استفاده شده است. این پایه ها را می توانید در دوتیپ بزرگ و کوچک تهیه کنید. پایه های بزرگ در ابعاد عرض ۱۴۰در پائین ترین نقطه تا ۶۵سانتیمتری در بالاترین نقطه هستند. این پایه ها با ارتفاع تقریبا بلند ۲۲۰سانتیمتری طراحی شده اند. برای پایه های کوچک از عرض پایه ۱۰۰سانتیمتری و عرض بالاترین نقطه به مقدار ۶۰سانتیمتری استفاده شده است. پایه های کوچک طراحی شده برای بالابر ساختمانی الکو در ارتفاع ۱۱۰سانتیمتری طراحی شده اند.
تحلیل فنی در بررسی مشخصه های بالابر ساختمانی الکو
بالابر ساختمانی یکتجهیز کلیدی است. وقتی دست به ساخت و ساز زده اید؛ لاجرم باید از یک بالابر ساختمانی استاندارد در محیط کار داشته باشید. البته تمام اهل فن می خواهند تا از بالابر ساختمانی مناسبی که کیفیت ساخت مطلوبی داشته باشد استفاده کنند. در این میان قطعا با انبوه مدل های مونتاژ شده مواجه هستند. بالابر مصالح الکو آسیا یکی از مدل های مطرح بازار است که با زمینه های تخصصی طراحی شده است. در یکبحث فنی، قدم به قدم برای شناخت جزئیات فنی کار شده در بالابر ساختمانی الکو حرکت کردیم. در کل، این محصول را یک نمونه کامل در ظرفیت متداول ۳۵۰کیلویی شناسایی کردیم. اما حالا باید بررسی کنیم که یکبالابر ساختمانی الکو تا چه اندازه می تواند انتظارات ما را از یکمحصول قدرتمند، مطمئن و کار راه انداز تامین نماید. در ادامه با نکاتی همراه می شویم که دورنمایی کلی از چرایی استفاده بالابر ساختمانی الکو را مطرح خواهد کرد.بالابر ساختمانی الکو مناسب چه کسانی است؟
قطعا برای خرید و یا فروش بالابر الکو باید زمینه های کاربردی آن را بررسی کنید. اینکه این بالابر خوش ساخت ایرانی در کل مناسب چه کسانی است؟ آیا می توان از بالابر ساختمانی الکو در فضا و مکانی استفاده کرد؟ قطعا این طور نیست. بالابر مصالح الکو آسیا در تیپ مدل های تکفاز با ظرفیت اسمی ۳۵۰کیلویی طراحی شده است. لذا به هیچ حالت قابلیت بالابرهای قدرتمند سه فاز را ندارد و در عین حال نمی تواند در جنبه های فوق سنگین صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد. بالابر ساختمانی الکو یک مدل طراحی شده برای پوشش ساخت و سازهای ساده شهری، تکمیل ساختمان های چند طبقه مسکونی و سازه های سبک صنعتی و اداری و فروشگاهی است.بالابر ساختمانی الکو در چه فضاهایی قابلیت کار کردن دارد؟
تمامی بالابرهای ساختمانی با استفاده از موتورهای الکتریکی کار می کنند. برای راه انداختن تمامی مدل های طراحی شده باید جریان برق استاندارد را تامین نمایید. اما بسته به نوع طراحی و ظرفیت اسمی تعریف شده، انواع بالابرهای ساختمانی تحت مونتاژ موتورهای الکتریکی تکفاز و یا سه فاز کار می کنند. مدل های تکفاز تحت تأثیر موتورهای سبک با قابلیت حمل و نقل بارهای کم ظرفیت طراحی شده اند و مدل های سه فاز از جمله بالابر ساختمانی های قدرتمند هستند که ظرفیت اسمی بالایی در حمل مصالح ساختمان سازی دارند. بالابر ساختمانی الکو یکمدل تکفاز است که با استفاده از موتور تخصصی 2.2 کیلووات الکو طراحی شده است. در نتیجه تنها با حضور برق ۲۲۰ولت جریان متناوب کار می کند. لذا برای فعال کردن این بالابر ساختمانی نیاز به تعریف برق مطمئن تکفاز دارید. البته در صورت نبود برق شهری می توانید از یکموتور برق با ظرفیت حداقل ۳کیلوواتی استفاده کنید.
کیفیت موتور بالابر ساختمانی الکو چه مقدار است؟
موتور الکتریکی مهمترین بخش فنی طراحی شده در هر بالابر ساختمانی است. کیفیت ساخت موتور ضامن بقای تجهیز و کیفیت نهایی کار است. وقتی در بالابر ساختمانی شما از یکموتور الکتریکی خوش ساخت گنجانده شده باشد، قطعا می توانید برای مدت ها از تجهیز استراتژیک خود استفاده کنید. اهل فن می دانند که در تحلیل فنی هر بالابر ساختمانی اولین و مهمترین بخش، موتور الکتریکی نصب شده بر آن است. موتور الکتریکی الکو یکمحصول با طراحی تخصصی است که مناسب نصب شدن بر بالابرهای ساختمانی طراحی شده است. هر موتور الکتریکی نمی تواند در مقام یکمولد در انواع بالابر ساختمانی نصب شود. موتورهای بالابر ساختمانی باید قابلیت استارت زنی تحت بار داشته باشند. فشار جریان راه اندازی بر این موتورها بالا است. خصوصا که در مدل های تکفاز نیاز به تعریف خازن های راه انداز می باشد. برای موتور تعریف شده الکو از دوخازن راه انداز خشک و تر استفاده شده است. خازن ها در سایزها و ظرفیت های استانداردی هستند و می توانند جریان راه اندازی ساده و مطمئن موتور را فراهم کنند. به طور کلی می توانیم الکتروموتورهای تعریف شده برند الکو را در مقام بهترین های بازار با طراحی تخصصی قرار بدهیم.ظرفیت وینچ و طول سیم بکسل بالابر ساختمانی الکو چگونه است؟
عموم بالابرهای تکفاز با تعریف وینچ های کوچک در ظرفیت 20 متری طراحی می شوند. زیرا عمده فضاهای کاربردی این بالابرهای ساختمانی در ساخت و سازهای سبک شهری است. وقتی فضای کاربردی آنها در شرایطی سبک و کم ارتفاع است، قاعدتاً لزومی ندارد تا در آنها از وینچ های ظرفیت بالا استفاده شده باشد. برای بالابر ساختمانی الکو نیز از یکوینچ استاندارد با ظرفیت اسمی در پذیرش کابل 20 متری نمره 8تعریف شده است. از این حیث با یکماشین کاملاً استاندارد ساختمان سازی مواجه هستیم. اما در صورت نیاز می توانید از وینچ های ظرفیت بالا در بالابر ساختمانی الکو استفاده کنید. استفاده از وینچ تحت ظرفیت بالاتر رعایت نکات ایمنی در مونتاژ نهایی دستگاه را دو چندان می کند. در نظر داشته باشید که ظرفیت ویچ بالاتر به طول سیم بکسل بیشتری ختم می شود که قطعا در حین کار با چالش های امنیتی بالاتری مواجه است. استفده از طول سیم بکسل بیشتر یعنی شرایط آویزان شدن بالاتر از مصالح تحت حمل بار می باشد. این شرایط قطعا مسیری خطرناک تر است که باید در طراحی آن از الزامات ایمنی بالاتری استفاده شده باشد. وینچ طراحی شده باید قابلیت تحمل سیم بکسل بیشتر را داشته باشد. در عین حال از موتور تا گیربکس باید از مدل که تحمل وینچ بزرگتر را دارند استفاده کنیم.نگاهی بر تاریخچه برند الکو
ماهیت اصلی در طراحی بالابر ساختمانی الکو معطوف به موتور الکتریکی نصب شده بر آن است. این موتور محصول کمپانی الکو می باشد. در حال حاضر کمپانی الکو از مطرح ترین برندهای داخلی است که موتورهای مناسب برای انواع بالابرهای ساختمانی و دیگر تجهیزات مشابه را طراحی می کند. اعتبار موتورهای الکو تا جایی است که بسیاری زمینه های کارکردی مطمئن را از این محصول مد نظر دارند.
نکات برجسته در طراحی بالابر ساختمانی الکو
حضور موتورهای الکو در طراحی بالابر ساختمانی الکو زمینه های طراحی تا کارکرد آنها را کاملاً متفاوت با دیگر نمونه های بازار کرده است. البته در سطح بازار، موتورهای الکو با رقبای سرسختی مانند موتوژن تبریز و یا موتورهای چینی مواجه هستند. اما این موتورها با طراحی تخصصی چیزهایی دارند که تبدیل به ویژگی های برجسته در طراحی بالابر ساختمانی الکو شده است. نکاتی مانند: ¨ موتورهای الکو از قابلیت کارکرد آرام برخوردار هستند. موتورهای تکفاز الکو به نسبت از دیگر موتورهای سطح بازار با دور آرام تری کار می کنند. در هر جا برای تجهیز هر دستگاهی در کارکرد هر سیستمی اگر سرعت بالای موتورهای الکتریکی یکمزیت اساسی باشد، در طراحی انواع بالابر ساختمانی تبدیل به یکچالش خواهد شد. در طراحی بالابر ساختمانی نیازی به موتورهای دور بالا نداریم. بلکه می خواهیم موتور سرعت گردش ساده، ملایم و البته قدرتمند و گشتاور بالا داشته باشد. شاید بتوانیم با استفاده از گیربکس های کاهنده سرعت بالای موتورهای الکتریکی را کاهش دهیم؛ اما در نهایت این خود موتور است که با تامین حرکتی آرام و ملایم زمینه های کارکردی ایده آل و مؤثر را فراهم می کند. موتورهای الکو آرام کار هستند. این نوع کارکرد آنها به شکل تخصصی برای استفاده در بالابرهای ساختمانی طراحی شده است. به این ترتیب هر بالابر ساختمانی الکو تبدیل به یک تجهیز امن خواهد شد که در آن قلاب بالابر در حرکتی آرام و استاندارد بالا و پایین می رود.¨ موتورهای الکو تحت سیم پیچ های تمام مس ساخته شده اند. این سیم پیچ های تمام مس باعث عملکرد هر چه کاملتر با راندمان بالاتر در موتورهای الکو شده است. جریان راه اندازی در موتورهای سیم پیچ تمام مس کمتر است. موتور با فشار کمتری استارت می خورد. به این ترتیب طول عمر بالاتری دارد. از طرفی استفاده از سیم پیچ تمام مس باعث افزایش راندمان کاری موتور الکتریکی خواهد شد. زیرا این موتورها میدان مغناطیس شوندگی با قدرت بالاتری را تولید می کنند. به این ترتیب تلفات انرژی در آنها بسیار کمتر از موتورهای معمولی است. موتورهای تمام مس الکو قابلیت کارکرد تحت فشار بالای کار در بالابرهای ساختمانی را دارند. آنها با جریان راه اندازی کمی کار می کنند و این موضوع در استارت و استپ های پی در پی بالابر ساختمانی بهترین ویژگی فنی است.

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:

کاربر میهمان
تایید و ارسال
انصراف