رایج ترین مشکلات تیلر چیست؟

فهرست مطالب
- تیلر چیست؟
- رایج ترین مشکلات تیلر چیست؟
- علت روشن نشدن موتور تیلر چیست؟
- نکاتی در مورد سرویس تیلر:
- هزینه تعمیر تیلر کشاورزی:
- نحوه انتخاب تیلر مناسب
- مزیت های استفاده از تیلر در زمین های کشاورزی
برای انجام اقدام لازم جهت تعمیر تیلر باید از اجزای سازنده و مشکلات رایجی که در این وسیله کشاورزی به وجود می آید، آگاه شد. بعد از اطلاع یافتن از این مشکلات، میتوان به راحتی نسبت به تعمیر و رفع مشکلات فنی تیلر اقدام کرد.به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به رایج ترین مشکلات تیلر و راه حل رفع آنها بپردازیم. پس برای کسب اطلاعات در این زمینه، تا پایان همراه ما باشید.
تیلر چیست؟
تیلر نمونه کوچک تراکتور می باشد که تمامی فعالیت های مربوط به تراکتور را در ابعاد کوچکتر، انجام می دهد. مانند فعالیت های مربوط به کاشت، داشت و برداشت.همچنین تیلر عملیات خاکورزی مانند شخم زدن، روتیواتور زدن، نابودی علف های هرز، ایجاد نهر، سمپاشی، مرز کشی، صاف نمودن زمین، حمل بار و… را در اندازه های کوچک انجام می دهد.
از تیلر در باغات و مزارعی که ابعاد کوچکی داشته و تراکتور قادر به حرکت در آنجا نمی باشد، استفاده می شود. همچنین در مواردی که خرید تراکتور مقرون به صرفه نیست، تیلر به کار می رود.از طرفی دیگر، تیلرها در مقایسه با تراکتور دارای وزن سبکی بوده و در زمان حرکت، فشار کمتری به خاک وارد می کنند. در نتیجه کمتر سبب فشرده شدن خاک می شوند.
رایج ترین مشکلات تیلر چیست؟
در ذیل به بیان مشکلات متداول و رایج این تجهیز مهم کشاورزی می پردازیم:
●موتور تیلر سخت استارت می شود: یکی از مشکلات تیلر، سخت استارت شدن موتور آن است که برای رفع این مشکل، راهکارهای زیر را پیشنهاد می کنیم:
_شمع را از جهت علائم ساییدگی یا خرابی، مورد بررسی قرار دهید. در صورت ترک خوردن عایق چینی، الکترود سوخته یا آسیب دیده می باشد که شمع را تعویض کنید.اگر شمع نیز معیوب است، آن را تعویض نمایید._کاربراتور: معمولا در صورت عملکرد نادرست کاربراتور، موتور سوخت کافی دریافت نمی کند. همچنین اگر چوک کاربراتور به درستی بسته نشود، موتور سوخت زیادی دریافت خواهد کرد._برای تخلیه فشار مخزن سوخت، از یک دریچه کوچک استفاده می شود تا هوا به مخزن سوخت برسد. در صورتی که دریچه مخزن سوخت مسدود باشد، هوا وارد مخزن سوخت نشده و فشار در مخزن افزایش می یابد. در نتیجه شروع به کار موتور، دشوار خواهد بود.برای آگاهی از مسدود بودن دریچه درپوش سوخت، درپوش را شل کرده و موتور را روشن کنید. اگر با شل شدن درپوش موتور روشن می ماند، نشان دهنده مسدود بودن دریچه درپوش است. پس در این صورت، باید درپوش سوخت را تعویض کنید.
●نشت سوخت موتور: برای رفع مشکل نشت سوخت موتور، راهکارهای زیر را انجام دهید:
_واشر کاسه کاربراتور ممکن است دچار فرسودگی شده باشد که در صورت نشت قسمت پایین کاربراتور، باید نسبت به تعویض واشر کاسه کاربراتور اقدام نمایید._خطوط سوخت: ممکن است خطوط سوخت دارای ترک باشند که در این صورت، آن را تعویض کنید._مخزن سوخت: ممکن است مخزن سوخت نیز نشت داشته و ترک خورده باشد. پس آن را بررسی کرده و در صورت ترک خوردگی، نسبت به تعویض آن اقدام کنید._کاربراتور: ترک خوردن کاربراتور موجب نشت سوخت موتور می شود. اگر بدنه اصلی کاربراتور دچار نشت است، باید آن را تعویض کنید.
●موتور ضعیف کار می کند: ضعیف کار کردن موتور، دلایل زیادی دارد که در ذیل به آن اشاره می کنیم:
_گرفتگی کاربراتور در اثر باقی ماندن سوخت به مدت طولانی، ایجاد می شود. با گذشت زمان، برخی مواد موجود در سوخت، تبخیر شده و مواد چسبنده ای باقی می مانند که سبب مسدود شدن کاربراتور می شوند. مسدود شدن کاربراتور، موتور را از کار می اندازد.در این صورت سعی کنید کاربراتور را تمیز نموده و اگر تمیز کردن آن امکان پذیر نمی باشد، کاربراتور را تعویض کنید._مسدود شدن فیلتر سوخت نیز از دلایل دیگر کار کردن ضعیف موتور است. اگر سوخت قدیمی در موتور مانده، آن را از مخزن سوخت تخلیه کرده و فیلتر سوخت را تعویض کنید.
علت روشن نشدن موتور تیلر چیست؟
●شمع: در صورتی که عایق چینی ترک خورده است یا در الکترود تجمع زیادی کربن وجود دارد، شمع را تعویض کنید. از طریق دستگاه تست شمع، معیوب بودن آن را بررسی کرده و در این صورت، شمع را تعویض نمایید.●سیم پیچ جرقه زنی: وظیفه سیم پیچ جرقه زنی، فرستادن ولتاژ به شمع در زمان روشن شدن موتور می باشد.پس اگر سیم پیچ جرقه زنی معیوب باشد، موتور روشن نمی شود.●کلید چرخ دنده: قطعه فلزی کوچک که در میل لنگ قرار گرفته و با چرخ لنگر درگیر می شود، کلید چرخ دنده است.در صورت توقف ناگهانی موتور، کلید چرخ دنده برای جلوگیری از ورود آسیب به موتور، از وسط نصف می شود. پس برای این که از شکستگی کلید چرخ دنده مطمئن شوید، چرخ لنگر را از موتور خارج کرده و کلید چرخ لنگر را بررسی نمایید. در صورت خرابی کلید، آن را تعویض کنید.●سوئیچ ایمنی: برای تشخیص معیوب بودن سوئیچ ایمنی، آن را با استفاده از مولتی متر آزمایش کنید.●سوئیچ خاموش روشن: برای آگاهی از معیوب بودن سوئیچ خاموش روشن نیز می توانید از مولتی متر استفاده کنید.
نکاتی در مورد سرویس تیلر:
برای تعمیر و سرویس تیلر، نیاز است تا به برخی از نکات توجه شود:
●در برخی از مدل های تیلر، از تسمه برای انتقال قدرت استفاده می شود. پس ضروری است که تیغه ها را هر چند وقت یک بار، مورد بررسی قرار داده و از وجود ترک، پارگی و خورده شدگی اطلاع یافت.در برخی از مدل های تیلر نیز از دو عدد تسمه، استفاده می شود. پس در این صورت نیاز است تا در فواصل زمانی مشخص و براساس نیاز هر دو عدد تسمه، آن ها را تعویض و جایگزین نمود.●در برخی از موارد، تسمه به عنوان کلاچ کاربرد دارد که در حالت درگیری، تسمه سفت شده و در حالت خلاصی، تسمه شل می باشد. برای میزان شلی یا سفتی تسمه، باید از دفترچه راهنما استفاده نمود.اگر کشش لازم در حالت درگیری تسمه به وجود نیاید، باید هر چه سریعتر آن را تعویض نمود.●از برخی صفحات برای تغییر مسیر و جهت حرکت استفاده می شود که از جنس پلاستیک یا فیبری می باشند.خراب و پوسیدگی این قطعات، سبب بروز مشکلاتی می شود که باید نسبت به تعویض آنها اقدام نمود. همچنین در سیستم تیلرها باید توجه نمود که حرکت رو به عقب توسط راننده انجام شود. در غیر این صورت، حرکت خارج از کنترل راننده خطر ساز خواهد بود.●محور و شفت تیغ با بوش و سایر متعلقات، مورد بررسی قرار گیرد. لازم به ذکر است که نباید هیچ گونه نشتی و خراشیدگی را مشاهده کنید.همچنین آلودگی های اطراف شفت، مانعی برای عملکرد صحیح شفت است.●اگر تیلر دارای چرخ های بادی می باشد، باید فشار چرخ ها در حدود ۱۵-۱۸ psi باشد.
هزینه تعمیر تیلر کشاورزی:
به دلیل این که ممکن است مشکلات و نواقص بسیاری در تیلر کشاورزی رخ دهد، هزینه تعمیرات آن نیز متفاوت می باشد. پس بهتر است برای اطلاع از قیمت تعمیر تیلر کشاورزی، از مشاوران و کارشناسان در این زمینه استفاده کنید.
نحوه انتخاب تیلر مناسب
همان طور که در متن بالا اشاره کردیم تیلر یکی از ادوات و تجهیزات مهمی است که کشاورزان از آن بیشتر از هر تجهیز دیگر در زمین های کشاورزی استفاده می کنند. به همین خاطر این طبیعی است که اغلب شرکت ها انواع متنوعی از این دستگاه را تولید و روانه بازار کنند. انتخاب تیلر مناسب و کارآمد در بین انواع متنوعی از تیلر موجود در بازار یکی از اقدامات مهمی است که کشاورزان باید به طور جدی به آن بپردازند. تیلر از موتور و دیگر قطعات و لوزام جانبی تشکیل شده است.
سطح کیفیت موتور ،لوازم و قطعات جانبی، توان و قیمت دستگاه از عوامل اصلی و مهمی است که در زمان انتخاب و خرید تیلر باید به آن توجه ویژه ای کرد. کشاورزان در زمان انتخاب تیلر نه باید با استناد بر قیمت پایین تیلر را انتخاب و خریداری کنند بلکه کشاورزان در زمان خرید تیلر باید همه اطلاعات مورد نیاز در مورد موتور و قطعات اصلی و لوازم جانبی تیلر را از فروشنده جویا شوند و براساس کیفیت موتور و قطعات اصلی به کار رفته در تیلر آن را انتخاب کنند.
انواع متفاوتی از این دستگاه در بازار به فروش می رسد به همین منظور کشاورزان باید براساس اطلاعات و آگاهی قبلی در مورد این دستگاه آن را در بازار انتخاب و خریداری کنند.تیلر در دو مدل گازوئیلی و بنزینی در بازار موجود است که سوخت مصرفی هر کدام از دو موتور با هم متفاوت می باشد. شما می توانید با توجه به سوخت مصرفی تیلر هر کدام که بهینه تر بود انتخاب و خریداری کنید.
مزیت های استفاده از تیلر در زمین های کشاورزی
تیلر به عنوان یکی از تجهیزات پر کاربرد در مزارع کشاورزی دارای مزیت های زیادی است که کشاورزان با توجه به همین مزیت ها از آن در مزارع کشاورزی استفاده می کنند.
مزیت های تیلر شامل مواردی از قبیل زیر می باشد:
با استفاده از آن می توان علف های هرز اطراف گیاهان و محصولات گیاهی را از بین برد.جانداران موذی همچون حشرات و موش های موجود در زمین های کشاورزی را می توان با کمک تیلر نابود کرد . وجود جانداران موذی در زمین های کشاورزی موجب افت و کاهش محصولات گیاهی می شود.تعمیر و هزینه نگهداری تیلر نسبت به سایر تجهیزات دیگر کمتر بوده و در نهایت مقرون به صرفه تر می باشد.از رشد و تکثیر میکروب های موجود در خاک جلوگیری می کند و موجب تهویه مطلوب خاک در مزارع کشاورزی می شودبا شخم زدن زمین موجب نفوذ آب بالایی به داخل خاک می شود.
نتیجه گیری
یکی از تجهیزاتی که در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد، تیلر کشاورزی می باشد. این ابزارآلات یکی از وسایل پرکاربرد در کشاورزی است که اغلب کشاورزان از آن در باغات و زمین های خود، استفاده می کنند.تیلر کشاورزی به یک تراکتور کوچک شباهت دارد که تمامی کاربردهای آن را شامل می شود. این ابزارآلات کشاورزی از نظر سوخت به انواع دیزلی، گازوئیلی و بنزینی تقسیم بندی می شود که هر یک، کاربردهای خاص خود را دارند.
همچنین تیلر مانند بسیاری از تجهیزات دیگر، ممکن است با مشکلات بسیاری روبه رو شود که در این مقاله به رایج ترین مشکلات و نحوه رفع آنها اشاره نمودیم. امیدواریم که توانسته باشیم اطلاعات کافی در این زمینه را به شما همراهان گرامی، ارائه دهیم.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات: