خرید و مشاوره فنی: 65555653-021

سمپاش پشتی موتوری هوندا چیست؟

فهرست مطالب

سم ماده ای می باشد که دارای منشاء شیمیایی، گیاهی یا حیوانی است و از طریق عملکرد خود موجب تغییر در رشد و فعل و انفعالات طبیعی انسان، گیاه و ... می گردد. به عبارتی دیگر سمپاش وسیله ای است که با اسپری شدن روی گیاه، آفات آن را از بین برده و از بروز آفات احتمالی در آینده پیشگیری می کند.

در گذشته معمولا از روش های دستی برای سمپاشی استفاده می شد  اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و اختراع دستگاه های متنوع در این زمینه، مزرعه داران می توانند به راحتی از شر آفت ها خلاصی یابند. یکی از آن دستگاه ها سمپاش موتوری پشتی می باشد که به دلیل راحتی و توانایی بالایی که دارد در دسته پرطرفدارترین لوازم باغبانی و مزرعه داری به حساب می آید

. همانطور که گفته شد، سم ماده ای است که منشاء شیمیایی، گیاهی یا حیوانی دارد و از طریق عملکرد خود باعث تغییر در رشد و فعل و انفعالات انسان، گیاه و ... می گردد. به طور کلی سم پاش ها شامل اجزای مختلفی می باشند که با کارکرد یکپارچه خود باعث یکنواختی پاشش می شود. به زبان ساده تر ، سمپاش ها به دو گروه دستی و مکانیزه تقسیم می شوند. 

کاربرد بیشتر  دستگاه سمپاش کجاست؟

از تمام انواع دستگاه سمپاش، منطقی می باشد که بتوانیم عمده کاربرد آن را در آفت زدایی و یا گند زدایی در فضاهای کشاورزی در نظر بگیریم. البته این ایده کاملاً صحیح می باشد. در واقع  دفع انواع آفات کشاورزی از اصلی ‌ترین اهداف در مصرف انواع سم پاش ها می باشد؛ ولی خیلی از افراد هستند که خرید سم پاش را با اهداف متنوع دیگری انجام می دهند. عمده کاربردها در استفاده از انواع سم پاش را می توان در موارد زیر دسته بندی نمود:

دفع تمامی آفات و بیماری های گیاهی که برای جلوگیری از شیوع آن ها در سطح مزارع و باغات بزرگ صورت می گیرد .برای سم پاشی درخت ها، درختچه ها، فضاهای گلخانه ای و گیاهان خانگی در سطح باغات خانگی.در جهت مراقبت از انواع کودها و کمپوست ها قبل از استفاده در فضاهای کشاورزی با هدف عدم لانه گزینی حشرات صورت گیرد.از بین بردن حشرات در ابعاد وسیع قبل از آن که تبدیل به یک آفت فراگیر کشاورزی و یا شهری شوند.

انواع سمپاش

این دستگاه ها با ابعاد و اشکال و ظرفیت های متفاوتی برای کاربر های متفاوتی ساخته می شوند. این دستگاه ها بیشتر برای  مصارف خانگی کاربرد دارند و نمونه های صنعتی برای مصارف در مقیاس های بزرگ وجود دارند.از جمله اشکال مختلف و متنوع این دسته سمپاش ها می توان به انواع سم‌ پاش‌ های پشتی بدون موتور، سم‌ پاش‌ های پشتی موتوری، سم‌ پاش ‌های زنبه‌ ای موتوری، سم‌ پاش‌ های چرخ‌ دار موتوری، سم‌ پاش‌ های تراکتوری سوار و تریلر‌های سم‌ پاشی اشاره کرد.همانطور که گفته شده سمپاش ها در انواع مختلفی می باشند که در ادامه قصد داریم شما را بیشتر با سمپاش پشتی موتوری آشنا نماییم.

سمپاش پشتی موتوری هوندا چیست؟

سمپاش پشتی  موتوری

نوعی از سمپاش ها که در آن، مایع سم تحت فشار قرار نگرفته باشد و قطرات سم در برخورد با جریان شدید هوا تبدیل به ذره های بسیار کوچک می شوند را اتومایزر می گویند. از سویی سمپاش هایی که منبع تغذیه آن ها موتور بنزینی یا گازوییلی و یا حتی برقی می باشد، سمپاش های موتوری معرفی می شوند.

فعالیت و عملکرد این دسته از سم پاش ها مانند سم پاش های دستی می باشد، با این تفاوت که فشار لازم برای سم پاش از طریق یک موتور بنزینی تامین می گردد. این سم پاش ها قابلیت تغییر در قطر قطرات و زاویه سم را دارند. سمپاش های موتوری در ظرفیت های مختلف از 15 تا 28 لیتر و با موتور بنزینی دو یا چهار زمانه تولید و عرضه می گردند.

همانطور که از ارزش و اهمیت  سمپاش ها در صنعت کشاورزی مطلع هستید، کشت محصول با کیفیت و بالا بردن راندمان تولید محصول سالم از نتایج استفاده از سم های صحیح در کشاورزی می باشد. اما برای استفاده از سموم مختلف در کشاورزی و باغداری های صنعتی به دستگاه های صنعتی نیز نیاز داریم. دستگاه هایی قدرتمند و کارآمد که به کمک ما می ‌آیند.

مزایای استفاده از سمپاش موتوری

ارگونومی بودن دستگاه موجب شده تا کاربر هنگام کار با آن سریع تر فعالیت نماید و به دلیل این که دست فرد دخالت زیادی ندارد، موجب خستگی دست ها نخواهد شد. دستگاه بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی می باشد. زیرا حتی یک قطره از مواد شیمیایی را هدر نمی دهد. یکی از مهمترین مزایای سمپاش های موتوری پشتی این است که در محیط های بزرگ به راحتی عمل آفت زدایی صورت می گیرد و آن محل را به طور کامل از آلودگی پاک می نماید.

همچنین این نوع سمپاش ‌ها درست شبیه به کوله پشتی روی شانه‌ ها قرار می گیرند و به ‌راحتی کار سم ‌پاشی را انجام می‌ دهند. این سم پاش‌ها معمولاً برای سم ‌پاشی باغ ها بسیار مورد توجه قرار می گیرند. ضمن اینکه  بیشتر مناسب استفاده در فضاهایی با مقیاس کوچک می باشند  و در دو نوع پلاستیک و استیل در بازار یافته می شوند.

قبل از روشن کردن سمپاش پشتی موتوری هوندا:

  • روغن موتور نمره 40 و یا اتومانیک به میزان 97 سی سی به محفظه روغن موتور دستگاه اضافه کنید.
  • بعد از ریختن بنزین به باک، پمپ فشاری زیر گیربکس را حداقل 6 بار فشار دهید تا بنزین به کاربراتور دستگاه برسد.
  • قبل از روشن کردن دستگاه از پر بودن گریس خور در روی پمپ (پشت موتور) اطمینان حاصل نمایید.
  • مخزن آب را پر کنید. از روشن کردن سمپاش در صورت خالی بودن مخزن خودداری فرمایید. این امر سبب آسیب به پمپ سمپاش می شود.
  • پس از قرار دادن ساسات دستگاه در حالت بسته، هندل را بکشید تا دستگاه روشن شود. سپس ساسات را به جای خود برگردانید.

مشخصات سمپاش پشتی موتوری هوندا

سمپاش زنبه ای نمونه ای از انواع سمپاش های موتوری موجود در بازار محسوب می شود که مانند سمپاش فرغونی در داخل مونتاژ‌ و به اصطلاح توسط فروشندگان شاسی می گردد.در حقیقت مدل سمپاش زنبه ای قابلیت تغییر با درخواست مشتری را دارد. کلیه این مدل ها دارای یک حلقه ۵۰ یاردی شیلنگ می باشند. این شیلنگ ها سه لایه و ۵ لایه می توانند باشند.

سمپاش پشتی موتوری هوندا چیست؟

شرایط سمپاش مطلوب

  1. موتور پرقدرت در مدل موتوری و تلمبه قوی در مدل دستی
  2. قیمت و کیفیت مناسب
  3. پخش کردن یکنواخت سم

نکات مهم در استفاده از سم پاش ها

  • توجه داشته باشید که نازل ها را به طور مکرر به طرف چپ و راست به چرخش دراورید تا سمپاشی بطور یکنواخت صورت گیرد.
  • بعد از عملیات سمپاشی، حتماً سمپاش را بشویید و مخزن آن را به جهت پیشگیری از پوسیدگی یا زنگ زدگی خشک نمایید. چون اگر سم داخل مخزن و یا اسپری سمپاش بماند منجر به آسیب به بقیه قسمت ها می شود.
  • زمانی که تصمیم دارید داخل باک سوخت بریزید، موتور را خاموش و از کشیدن سیگار خودداری نمایید.
  • هندل موتور، پوشش ندارد. به هنگام روشن بودن موتور از دست زدن به این قسمت خودداری کنید.
  • وقتی سرعت باد بیش از 5 متر بر ثانیه است از سمپاشی کردن خودداری کنید.
  • به هنگام استفاده حتماً از ماسک و دستکش ایمنی استفاده کنید.
  • هنگام ترکیب سموم شیمیایی با هم بسیار مراقب باشید. سم های پایه اسیدی را با قلیایی مخلوط نکنید.
  • در صورت ورود سم به داخل دهان از ادامه سمپاشی خودداری کرده و فوراٌ دهان را با آب سرد بشویید. 
  • موتور دستگاه به صورت دوره ای هر شش ماه یکبار مورد بازدید و سرویس قرار گیرد.
  • پس از هر بار استفاده، سمپاش را شستشو داده و اجازه ندهید سم به مدت زمان طولانی داخل سمپاش بماند چون امکان ترکیب شدن و آسیب زدن به قسمت های مختلف وجود دارد.
  • پس از اتمام سمپاشی حتما قسمت اسپری کننده را شستشو داده و تمیز کنید تا از هرگونه کثیفی و مواد شیمیایی پاک گردد.

    مرتب‌سازی مقالات:

  • پیش‌فرض
  • جدید‌ترین
  • پربازدیدترین
  • بیشترین امتیاز

    جدید‌ترین مقالات:

مشاهده مقالات بیشتر
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
کاربر میهمان

تایید و ارسال
انصراف
دیدگاه کابران:
نمایش دیدگاه‌های بیشتر