- نقد و بررسی
- مشخصات فنی
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
فهرست مطالب
- مختصری از اصول طراحی موتور برق ها
- کلیات در طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور
- مشخصات فنی موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000
- توانمندی های کاربردی در طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور
- مزایای استفاده از موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000
- موتور برق گرین پاور در مقایسه با بهترین های بازار
- روش محاسبه توان مصرفی برای ارزیابی موتور برق بنزینی جنرال پاور

مختصری از اصول طراحی موتور برق ها
قاعده طراحی تمامی موتور برق ها یکسان است. هر موتور برق فارغ از الگوی طراحی، به دو بخش کلی تقسیم می شود. یک بخش موتوری، در کنار بخش آلترناتور که وظیفه تولید جریان برق را دارد. بخش موتوری دستگاه باید یک مولد مستقل باشد که به تنهایی بتواند قدرت بالایی را تولید کند. انواع موتورهای احتراق داخلی در مدل های بنزینی، دیزلی و گازی برای این منظور استفاده می شوند. موتور برق بنزینی جنرال پاور در تیپ مدل های موتور بنزینی قرار دارد. اما در آن سوی ماجرا قاعده طراحی تمامی مولدها یکسان است. زیرا همگی آنها دارای یک آلترناتور کوچک هستند. آلترناتور، یک ژنراتور کارآمد است که قدرت گردش سیم پیچ خود را از موتور تعریف شده دستگاه تهیه می کند. در ادامه با توجه به طراحی سیم پیچ های ثابت و گردان، قابلیت تولید جریان الکتریسیته را دارد. البته جریان الکتریسیته تولید شده باید تبدیل به یک سطح ولتاژ استاندارد بشود. برای این منظور در موتور برق ها از تثبیت کننده ولتاژ استفاده می کنند. آلترناتور تعریف شده در موتور برق بنزینی جنرال پاور از قابلیت تولید جریان برق تکفاز 220 ولت استاندارد شهری برخوردار است. در عین حال این آلترناتور می تواند سطح برق استاندارد 12 ولت جریان DC را نیز تولید کند.قدرت از معیارهای کلیدی در طراحی موتور برق است. هر اندازه نیاز به توان الکتریکی بالاتری داشته باشید، باید از موتور احتراق داخلی حجیم تر و قدرتمندتری استفاده کنید. در این حالت برای طراحی مولدهای پرتوان از موتورهای قدرتمند دیزلی استفاده می شود.
بررسی طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000
جنرال پاور در طراحی موتور برق بنزینی خود ایده های استفاده سیار با کارکردی جمع و جور و ساده را مد نظر داشته است. موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 یک تیپ از نمونه های کوچک با طراحی کاملاً مکعبی شکل است. این موتور برق به نسبت میزان توانی که تولید می کند، از وزن سبکی برخوردار است. یک نمونه کاملاً ایده آل برای پوشش نیازهای سیار می باشد. حمل و نقل ساده در میزان فروش موتور برق جنرال پاور مدل 3000 تاثیرگذار بوده است. به هر صورت یک بخش کلی در تأمین موتور برق ها، برای استفاده در نیازهای سیار است و این محصول خوش ساخت چینی از این حیث یکی از بهترین های بازار می باشد. اما جدا از بحث طراحی سیار با قابلیت حمل و نقل ساده، استفاده در مصارف خانگی و خدماتی نیز مد نظر بوده است. در این حالت ها اگر چه با چالش حمل و نقل آسان مواجه نیستیم؛ اما لازم داریم تا از یک مولد با طراحی جمع و جوری که فرمی مناسب داشته باشد استفاده کنیم. موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 با طراحی مکعبی شکل یک فرم مناسب دارد و می تواند به راحتی در فضاهای محدود خانگی و یا اداری یا خدماتی استفاده شود. در عین حال این موتور برق بنزینی با قابلیت تولید توان 3 کیلووات برق تکفاز شهری طراحی شده است. موتور برق های 3 کیلوواتی از مدل های محبوب بازار هستند. بخش بزرگی از تقاضای مصرف کنندگان مربوط به تهیه همین مدل های 3 کیلوواتی است. در عین حال موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 یکی از مولدهای 3 کیلوواتی خوش ساخت بازار است. موتور برق های 3 کیلوواتی به راحتی می توانند برق متعارف یک خانه متعادل را تامین نمایند. اگر قصد ما در تامین برق تجهیزات متعادل خانگی باشد، قاعدتاً به سطح توانی فراتر از 3 کیلووات نیاز نداریم. با یک خط برق 220 ولت تکفاز استاندارد شهری از نوع جریان متناوب با قابلیت تامین توان 3 کیلوواتی می توانیم یک یخچال، کولر، تلویزیون، چند تجهیز دوار سبک و چند عدد روشنایی در داخل یک منزل متعادل را فعال نگه داریم. این حداقل ها برای تهیه یک موتور برق بنزینی کفایت می کند. به این ترتیب خرید موتور برق بنزینی 3 کیلوواتی همیشه از ترندهای بازار است. نمونه طراحی شده جنرال پاور که الگوی موضوع ما می باشد نیز یکی از همین مدل های 3 کیلوواتی است. البته موتور برق بنزینی جنرال پاور فراتر از تامین برق 220 ولت تکفاز شهری طراحی شده است. زیرا قابلیت تامین برق 12 ولت جریان DC را نیز دارد. با برق 12 ولت جریان DC تولید شده این مولد 3 کیلوواتی به راحتی می توانید باتری خودروها را شارژ کنید و یا کلیه تجهیزات خودرویی را راه اندازی نمایید. به این ترتیب می توانیم موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 را در لیست گونه های مسافرتی قرار بدهیم.
کلیات در طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور
موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 در ابعاد تقریباً کوچک 50´50´60 سانتیمتری طراحی شده است. این نوع طراحی یک فرم مکعبی شکل است که مناسب ایده های سیار می باشد. شما به راحتی می توانید موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 را در صندوق عقب هر خودروی شخصی قرار بدهید. به این ترتیب این مولد 3 کیلوواتی با هدف کاربرد در نیازهای صرفاً مسافرتی طراحی نشده است. اما می تواند در صورت اضطرار، مورد استفاده کامل در چنین فضاهایی قرار بگیرد. البته توان 3 کیلوواتی این مولد مورد مصارف بسیار قدرتمندتری نیز دارد. موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 با طراحی مکعبی شکل در وزن تقریباً کم 50 کیلویی طراحی شده است. وزن 50 کیلویی در طراحی یک موتور برق خانگی با سطح توان 3 کیلوواتی یک نمونه ایده آل است. این وزن سبک را می توان به راحتی بدون نیاز به هیچ ابزار خاصی جابجا کرد. وزن سبک از ایده آل ها در خرید و فروش موتور برق بنزینی می باشد و محصول معرفی شده جنرال پاور توانسته است تا قدرت 3 کیلوواتی را در یک سطح وزن معقول و تقریباً سبک جانمایی کند. به این ترتیب در کل با یک نمونه موتور برق که قابلیت جابجایی ساده ای دارد، مواجه هستیم. برای طراحی مکعبی شکل با وزن 50 کیلویی موتور برق جنرال پاور از یک چارچوب فلزی محکم استفاده شده است. این چارچوب فلزی سطح مقاومت خوبی دارد و قاعدتاً می تواند از بخش های فنی موتور برق در مواجهه با حوادث جلوگیری کند. البته این شاسی در مدل 3000 فاقد چرخ است.
مشخصات فنی موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000
بحث فنی از کلیدی ترین بخش ها در تحلیل و ارزیابی کیفی و کارایی هر موتور برق بنزینی است. در این بحث با دو رویکرد مواجه هستیم. اول آنکه در طراحی مولد از چه نوع موتورها با چه قابلیت های فنی استفاده شده است. در ادامه باید به بررسی بخش آلترناتور دستگاه بپردازیم. این کلیات را در تحلیل فنی موتور برق بنزینی جنرال پاور پیش می گیریم. البته قبل از آغاز بحث فنی لازم است تا متذکر قدرت 3 کیلوواتی این مولد باشیم. زیرا در کل ماجرا قصد تحلیل فنی یک مولد تکفاز ساده خانگی را داریم. لذا رویکرد ما باید از فضای صنعتی خارج شده، رنگ و بوی مصارف خانگی داشته باشد. در بحث فنی برای طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور از یک موتور تک سیلندر با عملکرد چهار زمانه استفاده شده است. موتور تعریف شده با قابلیت تنفس طبیعی کار می کند و از نوع هوا خنک می باشد. لذا در حین کارکرد هیچ احتیاجی به تامین هوای فشرده مصنوعی مانند نصب توربو ندارد. موتور چهار زمانه تک سیلندر تعریف شده، ظرفیتی در حدود 8000 سی سی دارد. این مقدار حجم، ظرفیت قابل توجه موتور تک سیلندر این مولد است که می تواند مقدار توان مورد نیاز آلترناتور را تحت راندمان بالایی تولید کند. از طرفی موتور چهار زمانه تعریف شده، الگوی طراحی تمام موتورهای چهار زمانه را دارد. این موتور، خوش نفس است. در عین حال عملکردی روان با میزان تولید صدایی اندک دارد. میزان مصرف سوخت آن شرایطی استاندارد و تقریباً کم است. موتور تعریف شده با میزان مصرف سوختی اندک از مقدار راندمان کاری بالایی برخوردار است. این موتور می تواند تحت شرایط ایده آل با یک بار متعارف، میزان راندمان بالای 80 درصد داشته باشد. در قاعده طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور الگوی کار، استفاده از یک موتور تک سیلندر است. قاعدتاً می دانید که موتورهای تک سیلندر مقدار حجم موتوری کمی دارند. این موتورها مناسب استفاده در تجهیزات سبک با طراحی کوچک هستند. وقتی هدف از طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور طراحی یک مدل جمع و جور با قابلیت حمل و نقل ساده بوده است، قاعدتاً استفاده از یک موتور برق تک سیلندر، نقطه عطف طراحی آن خواهد شد.
توانمندی های کاربردی در طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور
موتور برق ها طراحی می شوند تا نیازهای ما به تامین برق با توان کافی را تهیه نمایند. لذا مقدار توان دهی هر موتور برق، اصلی ترین معیار در ارزیابی آن است. توان موتور برق معیاری کلیدی در توانمندی ها و در عین حال زمینه های کاربردی موتور برق می باشد. در بررسی فنی موتور برق بنزینی جنرال پاور با یک مدل 3 کیلوواتی مواجه هستیم. قاعدتاً می دانید که موتور برق های 3 کیلوواتی از مدل های محبوب و پرکاربرد هستند. زیرا سطح توان 3 کیلوواتی یک مقدار توان دهی ایده آل برای مصارف خانگی تا نیازهای سبک باغبانی و حتی صنعتی می باشد. سطح توان 3 کیلوواتی موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 برای فعال نگه داشتن کلیه تجهیزات متعارف خانگی ایده آل است. از طرفی می تواند در خدمت فضاهای شهری و اداری و حتی نهادهای خدماتی قرار بگیرد. به طور کلی می توانیم توانمندی ها و زمینه های کاربردی موتور برق بنزینی جنرال پاور را در الگوهای زیر دسته بندی کنیم.
à استفاده در مصارف خانگی:
حجم بالایی از میزان خرید موتور برق بنزینی برای پوشش نیازهای خانگی است. انسان ها در هر جایی خانه دارند. اما متأسفانه برق شبکه سراسری برای بسیاری از اهالی فراهم نیست. تامین برق از چالش های مناطق دور افتاده است. لذا موتور برق های مناسب برای مصارف خانگی همیشه مورد توجه هستند. یک موتور برق مناسب مصارف خانگی باید قابلیت راه اندازی کلیه تجهیزات متعارف خانگی را داشته باشد. این تجهیزات شامل یخچال، کولر، تلویزیون، چند عدد روشنایی و... هستند. یک موتور برق با قابلیت تولید توان حداقل 3 کیلووات از پس چنین وظیفه ای بر می آید. البته در صورت استفاده از مولدهای قدرتمندتر، قاعدتاً بهتر می توانید کلیه تجهیزات خانگی را راه اندازی کنید. موتور برق بنزینی جنرال پاور در تیپ مدل های 3 کیلوواتی است. لذا قابلیت راه اندازی تجهیزات حداقلی از وسایل متعارف خانگی را دارد. این موتور برق، یک مولد تکفاز است و در خروجی آلترناتور آن از چند خط موازی با قابلیت تامین برق 220 ولت جریان متناوب شهری گنجانده شده است. قاعدتاً در محیط خانگی به حضور برق تکفاز اما عاری از اعوجاج نیاز داریم. برق تولید شده آلترناتور موتور برق بنزینی جنرال پاور نیز قابلیت تولید توان 3 کیلوواتی در برق 220 ولت بدون اعوجاج برای حداکثر 3 الی 4 ساعت کارکرد متوالی با یکبار سوختگیری را دارد.Ã استفاده در مصارف سیار:
موتور برق های سیار تعریف خاص خودشان را دارند. این موتور برق ها باید طراحی جمع و جور و وزن سبکی داشته باشند. سیار بودن به معنی دارای شاسی چرخ دار شدن نیست. شاسی چرخ دار فقط حمل و نقل و جابجایی موتور برق را ساده تر می کند. اما لزوماً باعث طراحی یک مدل سیار نمی شود. سیار بودن یعنی انتقال ساده بدون چالش. اینکه بتوانیم در اندک زمانی موتور برق را از مکانی تا مکانی دیگر سوار بر ماشین ها و ابزارهای معمولی جابجا کنیم.قاعدتاً موتور برق ها با شاسی چرخ دار مدل های سیار هستند. به شرط آنکه ابعاد و وزن مناسبی داشته باشند و بتوان در اندک زمانی آنها را جابجا کرد. یک موتور برق سنگین وزن اما چرخ دار ویژگی های سیار را ندارد.موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 فاقد چرخ طراحی شده است. اما ابعادی کوچک و مکعبی شکل در کنار وزنی سبک دارد. این موتور برق را به راحتی می توانید در صندوق عقب ماشین ها تا هر مکانی که می خواهید جابجا کنید. به این ترتیب ویژگی های یک مولد سیار را بازی می کند. هر چند در اصول طراحی این مدل شرایط سیار بودن معیار اصلی نبوده است.
à استفاده در مصارف کشاورزی:
عمده نیاز ما به موتور برق در مصارف کشاورزی برای روشنکردن موتور پمپ آب ها می باشد. هر زمین کشاورزی نیاز به آبیاری دارد و باید آب مورد نیاز خود را از اعماق چاه ها و یا حاشیه رودخانه ها و شاید عمق کانال ها تامین نماید. قاعده کار در نصب یک موتور پمپ کشاورزی است. عمده موتور پمپ ها با الگوی طراحی موتورهای بنزینی کار می کنند. اما برخی از مدل ها در طراحی موتورهای الکتریکی ساخته می شوند. این مدل های موتور پمپ با موتورهای الکتریکی را می توان با استفاده از موتور برق ها راه اندازی کرد. قدرتمندترین موتور پمپ آب های کشاورزی چیزی فراتر از 3 الی 4 کیلووات نیستند. لذا با استفاده از یک موتور برق بنزینی 3 کیلوواتی، جمع بزرگی از موتور پمپ های کشاورزی به شکل انفرادی راه اندازی می شوند. موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 یکی از همین مدل های کاربردی است. در حال حاضر عمده فروش موتور برق بنزینی جنرال پاور برای پوشش نیازهای کشاورزی و باغبانی می باشد.Ã استفاده در مصارف صنعتی:
- استفاده صنعتی مساوی است با تولید توان حداکثری. در فضاهای صنعتی و کارگاهی کلیه مصرف کنندگان، تجهیزات قدرتمند با سطح توان کشی بالایی هستند. لذا هر موتور برقی نمی تواند رفتارهای صنعتی داشته باشد. قاعدتاً فضاهای صنعتی و کارگاهی عرصه هنرنمایی موتورهای کم توان 3 کیلوواتی نیستند. به این ترتیب نمی توانیم موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 را در لیست مولدهای صنعتی قرار بدهیم.
مزایای استفاده از موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000
- این موتور برق با کیفیت مناسب قطعات طراحی شده است. بخش های فنی دستگاه دارای متریال های مقاومی هستند. از طرفی الگوی چیدمان بخش های فنی کاملاً دقیق با میزان کارکرد کم استهلاک می باشد. موتور برق بنزینی جنرال پاور در دسته مدل های خوش ساخت بازار است که می تواند تا سال ها فعالیتی مستمر و مفید داشته باشد.
- با توجه به میزان قدرت و همچنین کیفیت ساخت، قیمت موتور برق جنرال پاور آن را در لیست مدل های اقتصادی بازار قرار می دهد. شما با صرف یک هزینه تقریباً اقتصادی می توانید یک موتور برق بنزینی توانمند داشته باشید. این نکته تاثیر چشمگیری در میزان فروش موتور برق بنزینی جنرال پاور دارد. البته لیست قیمت موتور برق جنرال پاور از تیپ مدل های میان رده بازار است.
- جنرال پاور حضوری مستمر و متوالی در سطح بازار داخلی دارد. لذا به سادگی می توانید کلیه قطعات یدکی آن را تهیه کنید. موتور برق بنزینی، یک ماشین تمام عیار است. این ماشین قرار است تا برای سال ها نیروی الکتریسیته مورد نیاز ما را تولید کند. قطعا خرابی قطعات از اتفاق های اجتناب ناپذیر است. اما وقتی محصول از شرایط خدمات پس از فروش مناسبی داشته باشد، قاعدتاً دیگر نباید نگران خرابی دستگاه باشیم. خدمات پس از فروش محصولات جنرال پاور در سطح بازارهای داخلی مناسب است.
- موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 برای راه اندازی تجهیزات در فضاهای فروشگاهی مناسب است. این موتور برق می تواند مجموع تجهیزات فروشگاهی مانند یخچال های نیمه صنعتی را راه اندازی کند. در عین حال قابلیت روشن نگه داشتنه چند عدد لامپ و یک دستگاه کارت خوان را دارد.
- دستگاه دارای یک موتور بنزینی با عملکرد چهار زمانه است. موتور نصب شده در این مولد جنرال پاور، میزان مصرف سوخت اندکی دارد. تولید صدای آن قابل قبول و حجم آلایندگی های تولید شده از آن تقریباً کم است. می توان این مولد را در فضاهای سرپوشیده، به شرط وجود یک تهویه حداقلی راه اندازی کرد.
- اگر چه موتور برق بنزینی جنرال پاور فاقد سیستم استارت الکتریکی است؛ اما استارت هندلی تعریف شده از نوع راه اندازی ساده است. موتور دارای سیستم تزریق مقدماتی سوخت است. لذا با یک بار هندل کشی روشن خواهد شد.
- دارای دو خط خروجی مستقل از ولتاژ 220 ولت جریان متناوب شهری است. در عین حال قابلیت تولید ولتاژ 12 ولت جریان DC را دارد. آلترناتور طراحی شده در این موتور برق بنزینی جنرال پاور از نوع سیم پیچ تمام
- مس است تا علاوه بر وزن و حجم کم، قابلیت تولید جریان برق بدون اعوجاج را داشته باشد.

موتور برق گرین پاور در مقایسه با بهترین های بازار
اگر قصد خرید یک موتور برق بنزینی دارید، قطعا در سطح بازار با انبوه مدل ها، محصول انبوه کمپانی ها مواجه خواهید شد که هر کدام از آنها ویژگی های برجسته فنی دارند. در این بازار بزرگ با برندهای ریز و درشت، انتخاب یک نمونه ساده نخواهد شد. قطعا موتور برق بنزینی جنرال پاور نیز در این دایره رقابتی حضور دارد. به صرف تحلیل فنی و بیان مشخصه های طراحی شده نمی توانیم الگوی انتخاب مناسبی داشته باشیم. پس بیایید تا در یک قدم اساسی موتور برق بنزینی جنرال پاور را با بهترین های بازار مقایسه کنیم. در این واژه بهترین ها، یک مدل ایده آل را فرض می کنیم و سعی می کنیم تا برای موتور برق بنزینی جنرال پاور یک مقیاس کلی مطرح کرده باشیم.- موتور برق ایده آل باید مقدار تولید صدای کمی داشته باشد. سایلنت بودن یکی از شرط های کلیدی در ارزیابی موتور برق های خوش کار است. موتور برق بنزینی جنرال پاور در لیست مدل ها با میزان تولید صدای استاندارد قرار می گیرد. به لطف استفاده از موتورهای چهار زمانه و عملکرد روان این موتورها مقدار صدای تولید شده این مولد، شرایطی ایده آل دارد. اما در جمع سایلنت های بازار قرار نمی گیرد. البته معیارهای ما در بررسی مدل های 3 کیلوواتی با مصارف خانگی است. موتور برق های خانگی باید در نهایت کم صدایی کار کنند. محصول کمپانی جنرال پاور از این حیث مدل توانمندی است که نمونه مناسبی خواهد گرفت.
- موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 یک مولد تکفاز است. این موتور برق قابلیت تولید برق سه فاز را ندارد. پس نمی تواند در لیست مدل های تمام صنعتی قرار بگیرد. البته در طراحی این مدل از یک آلترناتور تمام مس استفاده شده است. لذا برق 220 ولت را در بالاترین استاندارد و بدون اعوجاج تولید می کند. اگر به دنبال یک مولد با قابلیت تولید جریان برق مطمئن و استاندارد هستید، این مدل محصول جنرال پاور مناسب است. زیرا در طراحی از یک سیستم تنظیم ولتاژ اتوماتیک AVR استفاده می کند.
- موتور برق باید دارای بدنه مستحکمی باشد تا از بخش های فنی داخلی در مقابل انواع حوادث احتمالی محافظت کند. در طراحی موتور برق بنزینی جنرال پاور نیز از یک شاسی فلزی سبک با قابلیت تحمل شرایط کار سنگین استفاده شده است. این شاسی فاقد چرخ است؛ اما می تواند استحکام فیزیکی قابل قبولی داشته باشد.
- در یک موتور برق ایده آل از شرایط تولید برق جریان DC استفاده شده است. این موتور برق ها می توانند کلیه تجهیزات متعارف ماشینی را راه اندازی کنند. در طراحی آلترناتور هر موتور برق بنزینی جنرال پاور از یک خط برق DC با توان 3 کیلوواتی استفاده شده است.

روش محاسبه توان مصرفی برای ارزیابی موتور برق بنزینی جنرال پاور
موتور برق بنزینی جنرال پاور یک نمونه 3 کیلوواتی با قابلیت تامین برق تکفاز 220 ولت است. لذا طبق الگوهای تعریف شده، این مولد در لیست موتور برق های خانگی قرار می گیرد. اما آیا برق هر محیط خانگی و یا اداری را می توان با استفاده از این موتور برق 3 کیلوواتی راه اندازی کرد؟ مثلاً آیا مقدار توان مصرفی هر خانه با هر مقدار تجهیزات با یکدیگر برابر است؟ قطعا این طور نیست و ما برای راه اندازی تعداد محدودی تجهیزات خانگی و اداری می توانیم از موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 استفاده کنیم. برای انتخاب مناسب باید ارزیابی درستی از مقدار توان مصرفی خانه و یا اداره داشته باشیم. برای به دست آوردن مقدار توان مصرفی می توانیم مراحل زیر را به دقت، قدم به قدم انجام بدهیم. o در اولین قدم باید اطلاعی دقیق از تمام مصرف کنندگان موجود در محیط خانه و یا اداره داشته باشیم. حتی یک مصرف کننده نباید از قلم افتاده باشد. پس اقدام به تهیه لیست کامل از تجهیزات می کنیم. قطعا در این لیست بندی باید تجهیزات با مصرف هر از گاهی را نیز اعمال کنیم.o در گام بعدی باید از مقدار وات مصرفی هر یک از تجهیزات اطلاع دقیق داشته باشید. شما می توانید با مطالعه پلاک نصب شده روی تجهیزات و یا اطلاعات درج شده در دفترچه راهنما، مقدار وات مصرفی هر یک از تجهیزات را به دست آورید.o در گام بعدی باید مقدار وات مصرفی کل خانه و یا محیط اداره را محاسبه کنید. وات مصرفی کل از جمع زدن وات مصرفی تمامی تجهیزات برقی موجود و قابل استفاده در محیط خانه و اداره به دست می آید.o در مرحله بعدی باید مقدار ضریب همزمانی را در مقدار وات مصرفی کل جمع زده شده، ضرب نمایید. ضریب همزمانی یک عدد مابین اعداد صفر و یک است و معرف احتمال مصرف همزمان تجهیزات می باشد. محاسبه ضریب همزمانی یک محاسبه تخصصی است. اما عموماً برای مصرف کنندگان خانگی عدد 0.6 و مصرف کنندگان اداری و فروشگاهی عدد 0.8 و یا 0.9 می باشد.o توان به دست آمده، بعد از اعمال ضریب همزمانی معرف مقدار وات مصرفی در شرایط نرمال است. در این حالت همه دستگاه ها همزمان فعال نیستند و در عین حال همگی آنها همزمان هم خاموش نمی باشند. بلکه با مقداری از توان مصرفی کل، برخی از تجهیزات در حال کار کردن می باشند. به مقدار توان مصرفی بعد از اعمال ضریب همزمانی چیزی در حدود 10 الی 15 درصد اضافه کنید. این مقدار پیش بینی شرایط بحرانی و یا اضافه شدن یک تجهیز ساده است. قاعدتاً نمی توانید با اضافه شدن یک تجهیز جدید، خود موتور برق را عوض کنید. بلکه باید از قبل پیش بینی لازم را کرده باشید.اگر عدد توان مصرفی نهایی برابر و یا کمتر از 3 کیلووات باشد، می توانید از موتور برق بنزینی جنرال پاور مدل 3000 استفاده کنید. در غیر این صورت باید به دنبال یک مدل قوی تر باشید.
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:

کاربر میهمان
تایید و ارسال
انصراف