- نقد و بررسی
- مشخصات فنی
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
فهرست مطالب
- فروش انواع پایه و ریل بالابر ساختمانی- فارم صنعت
- انواع پایه و ریل بالابر ساختمانی کدامند؟
- مشخصات فنی پایه بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی
- مشخصههای فنی ریل بالابر ساختمانی
- روش نصب پایه و ریل بالابر ساختمانی
فروش انواع پایه و ریل بالابر ساختمانی- فارم صنعت
پایه و ریل بالابر ساختمانی از مهمترین بخشهای فنی هر دستگاه بالابر است. این بخشها در واقع تمام استراکچر بالابرها برای استقرار تا توانایی حمل مصالح میباشند. استحکام فیزیکی، طراحی استاندارد و قابلیت سادهی مونتاژ شدن از ویژگیهای برجسته پایه و ریل بالابر ساختمانی است.هدف از طراحی انواع بالابر ساختمانی توانایی حمل مصالح سنگین عمرانی به ارتفاع بلند ساختمانهای مدرن است. برای این منظور نیاز به ایجاد ساختاری قدرتمند، امن با روش کار ساده و مطمئن داریم. هر دستگاه بالابر ساختمانی باید در شرایطی کاملا مستحکم نصب شود. پایه و ریل بالابر ساختمانی چارچوب کلی ماشین حمل مصالح را تشکیل میدهد. تمامی بخشهای فنی مانند موتور و گیربکس باید بر روی این شاسی سوار شوند. در عین حال طراحی ریل بالابر ساختمانی باید به نحوی باشد که روش کار در بالا کشیدن مصالح ساده، امن و قدرتمند باشد.هر دستگاه بالابر ساختمانی از مونتاژ شدن بخشهای متنوع اعم از موتور، گیربکس وینچ و پایه و ریل بالابر ساختمانی تشکیل میشود. قاعدتاً انتخاب درست پایه بالابر ساختمانی تأثیر مستقیم در عملکرد نهایی دستگاه دارد. بدون تردید پایه بالابر ساختمانی از اصلیترین بخشهای فنی این دستگاه است که در نهایت سادگی با الگوی طراحی نه چندان پیچیده تأثیری عمیق بر کارایی دستگاه میگذارد. از شرایط سادهی مونتاژ شدن و نصب سریع تا طراحی با بدنه مقاوم و اتصالات استاندارد و همچنین ابعاد اصولی نکات کلیدی است که باید در هنگام تهیه پایه و ریل بالابر ساختمانی به آنها توجه کنید. قاعدتاً قیمت ریل بالابر ساختمانی نیز از معیارهای مهم است. قیمت پایه بالابر ساختمانی بسته کیفیت بخشهای فنی و روش طراحی تا الگوی استفاده در مدلهای متنوع از بالابر ساختمانی متفاوت است.برای حضوری قدرتمند و مطمئن در فضای ساختمانسازی به دستگاه بالابر ساختمانی قدرتمند و مطمئنی نیاز دارید. قاعدتاً لازم است تا از پایه و ریل بالابر ساختمانی استاندارد استفاده کنید. برای خرید پایه بالابر ساختمانی میتوانید از خدمات فروش آنلاین سایت فارم صنعت مجری مستقیم عرضه ماشینآلات ساختمانی در سراسر کشور با بهترین قیمت فروش ریل پایه بالابر ساختمانی استفاده کنید.انواع پایه و ریل بالابر ساختمانی کدامند؟
معیار دستهبندی انواع پایه بالابر ساختمانی اصول طراحی دستگاه است. انواع بالابر را براساس ظرفیت حمل مصالح در دستهبندیهای ۳۵۰، ۵۰۰، ۷۵۰ و 1000 کیلویی قرار میدهند. هر ظرفیت حمل بار این دستگاه نیاز به شاسی با طراحی تخصصی دارد. لذا انواع پایه و ریل بالابر ساختمانی برای تکمیل بالابرها در ظرفیتهای استاندارد طراحی میشوند. هر چند میتوانیم از یک مدل پایه برای چندین ظرفیت بالابر ساختمانی استفاده کنیم؛ اما در کل توصیه میشود تا همواره نوع پایه را براساس ظرفیت طراحی شده بالابر ساختمانی انتخاب نمایید.انواع پایه بالابر ساختمانی در ابعاد بزرگ با لولههای نمره ۶ گازی و ابعاد کوچک با استفاده از لولههای نمره ۳ گازی ساخته میشوند. ابعاد و اندازه پایه های بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی با نمونههای ۵۰۰ کیلویی کاملاً یکسان است. برای این دو ظرفیت کاملاً کاربردی بالابر ساختمانی میتوانیم از یک نوع پایهی مشترک با طراحی استاندارد استفاده کنیم. از آنجا که عموم بالابرهای ساختمانی مورد استفاده در فضاهای کارگاهی از همین مدلهای ۳۵۰ و ۵۰۰ کیلویی هستند، لذا به بحث فنی در مورد پایه های بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی ادامه میدهیم.مشخصات فنی پایه بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی
بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی ظرفیت استاندارد در طراحی بالابرهای کوچک مناسب فعالیتهای سبک ساختمانسازی است. پایه و ریل بالابر ساختمانی عرضه شده در گروه فارم صنعت با تمامی الزامات استاندارد طراحی پایه های بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی ساخته شده است.
- عرض پایین پایه ۱۴۰ سانتیمتر
- عرض بالای پایه ۶۵ سانتیمتر
- ارتفاع پایه ۲۲۰ سانتیمتر
- عرض پایین پایه ۱۰۰ سانتیمتر
- عرض بالای پایه ۶۰ سانتیمتر
- ارتفاع ۱۱۰ سانتیمتر
مشخصههای فنی ریل بالابر ساختمانی
ریل بالابر ساختمانی از بخشهای فنی کلیدی در طراحی این دستگاه است که تماماً در دسته بخشهای شاسی دستگاه بررسی میشود. ریل اگر چه ماهیت مستقلی دارد، اما بخشی از پایه بالابر ساختمانی است. ریل محل اتصال پایه های بالابر ساختمانی است. هر بالابر ساختمانی دارای ۲ عدد پایه بزرگ به همراه تکیهگاههایی است که این پایهها را نگه میدارند. ریل بالابر ساختمانی برای اتصال این دو پایه به همراه تکیهگاهها طراحی شده است. اما وظیفه این ریل فراتر از مونتاژ نهایی پایه های بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی است. چرا که ریل محل استقرار و حرکت کالسکه بالابر ساختمانی است.
نکتههای نصب پایه و ریل بالابر ساختمانی
پایه و ریل بالابر ساختمانی محل استقرار تمام بخشهای فنی دستگاه هستند. در عین حال تمام وزن سنگین حمل مصالح بزرگ عمرانی بر روی این پایه وارد میشود. لذا ماهیت کار امن و مطمئن با هر دستگاه بالابر ساختمانی ارتباط کامل در استفاده درست و انتخاب فنی پایه بالابر دارد. رعایت برخی نکات هنگام انتخاب تا نصب و بهرهبرداری از پایه بالابر ساختمانی الزامی است. نکاتی از قبیل:- پایه و ریل بالابر ساختمانی باید با ظرفیت حمل مصالح همخوانی داشته باشد. استفاده از پایه ضعیف برای حمل بارهای سنگین خطر سقوط بالابر ساختمانی را به دنبال دارد.
- مونتاژ پایه و ریل بالابر ساختمانی باید به طور کامل همراه با اتصال تمامی پیچ و مهرهها انجام پذیرد. هر گونه کوتاهی در اتصال درست بخشهای پایه خطر سقوط به دنبال دارد.
- پایه بالابر ساختمانی باید در مکانی صاف و محکم نصب شده باشد. پایه استقرار دستگاه نباید محلی سست و نامطمئن باشد. در عین حال سقف محل نصب پایه بالابر ساختمانی باید بلندتر از ارتفاع خود پایه باشد.
- پایه های بالابر ساختمانی باید به وسیله وزنههایی مهار شوند. میتوانید از وزنه های سنگین مانند کیسهی خاک استفاده کنید. اما در شرایط استاندارد بهتر است از نگهدارندههای اصولی و یا جوش کردن پایه به اسکلت سازه برای استقرار بالابر ساختمانی استفاده نمایید.
- از بارگیری دستگاه بالابر ساختمانی فراتر از ظرفیت تحمل پایه و ریل بالابر ساختمانی جداً خودداری کنید.

روش نصب پایه و ریل بالابر ساختمانی
روش نصب پایه و ریل بالابر ساختمانی بسته به شرایط کاربرد آن در حفاری چاه و یا فعالیتهای ساختمانی متفاوت است. اما در هر صورت مونتاژ بخشهای متنوع پایه باید به شکلی باشد تا ایمنی دستگاه و همچنین ایمنی افراد در حین جابجایی مصالح در هر شرایط کار از فضای کارگاهی تأمین شود. برای نصب بالابر ساختمانی لازم است تا اجزای اصلی دستگاه اعم از ریل بالابر ساختمانی، پایه بالابر ساختمانی، بازویی، کالسکه، کرپی، تمامی پیچ و مهره ها و همچنین مقداری واسکازین را در محل پروژه منتقل کنید.برای نصب پایه و ریل بالابر ساختمانی باید اعضای اصلی ساختار استراکچر بالابر را وارونه نصب کنید. هر یک از پایهها را وارونه کرده و بازوییها را به پایه متصل کنید. سپس آنها را با رعایت فاصله پایه های بالابر ساختمانی کنار هم قرار میدهیم تا شرایط نصب ریل بالابر ساختمانی فراهم باشد. ریل ۳ متری در داخل پایهها قرار میگیرد. ریل را به وسیله ۸ عدد کرپی پایه و ۱۶ عدد مهره مخصوص نصب کرپی ها به پایه و بازویی پایه ها نصب کنید. در هنگام نصب ریل دقت کنید تا سمت بسته ریل رو به جلو قرار بگیرد و سمت باز آن به سمت داخل ساختمان باشد. این برای آن است که بعداً بتوانید کالسکه را داخل ریل بگذارید.پس از آنکه تمامی کرپی ها و اتصالات پیچومهرهای را نصب کردید، میتوانید پایه و ریل بالابر ساختمانی مونتاژ شده را به طور کامل سروته کنید. برای اینکار به حضور بیش از یک نفر کارگر نیاز دارید. پس از سر پا شدن پایه و ریل بالابر ساختمانی شرایط نصب کالسکه در داخل ریل فراهم است. حالا میتوانید بخشهای فنی را نصب کرده و از بالابر ساختمانی مونتاژ شده در جابجایی مصالح استفاده کنید.پایه و ریل بالابر ساختمانی مهمترین بخش فنی در استقرار درست دستگاه برای انجام عملیات سخت و سنگین حمل مصالح است. قاعدتاً تا زمانی میتوانید از قابلیت های فنی در نهایت ایمنی هر دستگاه بالابر ساختمانی استفاده کنید که از محکم بودن بخشهای فنی پایه و طراحی استاندارد آن اطمینان داشته باشید. پایه و ریل بالابر ساختمانی طراحی شده در شرکت فارم صنعت تمامی الزامات ایمنی و استاندارد برای کار سنگین حمل مصالح در فضاهای ساختمانی را دارد. قیمت ریل بالابر ساختمانی گروه فارم صنعت از نمونههای اقتصادی بازار است که در مقایسه با کیفیت طراحی و توان حمل بار ارزش خرید مناسبی دارد. برای خرید پایه های بالابر ساختمانی ۳۵۰ کیلویی میتوانید از خدمات فروش آنلاین سایت فارم صنعت مجری مستقیم عرضه ماشینآلات ساختمانی در سراسر کشور و با بهترین قیمت شاسی بالابر ساختمانی استفاده کنید.دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:

کاربر میهمان
تایید و ارسال
انصراف