فیلتر آبیاری
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
فیلتر آبیاری چیست؟
فیلتر آبیاری تجهیزی برای جداسازی ناخالصیها و مواد معلق موجود در آب میباشد. چون آبهای مورد استفاده در کشاورزی معمولا آب چاهها، استخرها و آبهای تصفیه نشدهای هستند که دارای مواردی همچون شن، ماسه و یا حتی جلبک هستند.
کاربردهای فیلتر آبیاری قطره ای
فیلترهای آبیاری در سیستم اتوماتیک آبیاری قطره ای، مصارف صنعتی، مصارف خانگی و برای فیلتر کردن آب آشامیدنی منازل و خیلی دیگر از صنایع دیگر کاربرد دارند.
کاربرد ایستگاههای فیلتراسیون آبیاری که شامل چندین فیلتر میباشند، حفظ و نگهداری از اجزای سیستم آبیاری از قبیل پمپها، خطوط لوله، شیر آلات، آبپاشها و قطره چکانها در مقابل گرفتگی، سایش و رسوبات میباشند.
مزایای فیلتر آبیاری قطره ای
جلوگیری از ورود مواد و ذرات معلق به سیستم آبیاری قطره ای، جلوگیری از ورود جلبکها و شن و ماسه به سیستم آبیاری قطره ای و قطره چکانها، همچنین جلوگیری از مسدود شدن لولهها از مهمترین مزیتهای فیلتر قطره ای میباشد.
تقسیمبندی انواع فیلتر آبیاری
فیلتر کشاورزی بر اساس جنس بدنه، سایز ورودی و عملکرد، دستهبندی میشوند. فیلترهای توری، فیلترهای دیسکی، فیلتر شنی آبیاری قطره ای، فیلتر هیدروسیکلون آبیاری قطره ای از انواع مهم فیلترهای آبیاری قطره ای میباشند.
انواع برندهای فیلتر کشاورزی
برندهای فیلتر قطرهای متنوع بوده از جمله برندهای آزود، آیتوک، ورسک و آفر در بازار ایران خرید و فروش میشود.
اما این نکته مهم را در نظر داشته باشید که از معروفترین و پر مصرفترین برندهای مورد استفاده در سیستم آبیاری قطرهای، فیلترهای آزود میباشد.
طریقه نصب فیلتر آبیاری قطره ای
- برای نصب فیلتر قطره ای باید محل انتخاب فیلتر جایی باشد که قابلیت دسترسی به آن برای تعویض فیلتر امکان پذیر باشد.
- سعی کنید در موقع نصب فیلتر، شیر آب اصلی بسته باشد.
- فیلتر چه افقی باشد چه عمودی آن را بر روی لوله آبیاری قرار داده و با استفاده از پایه های پشتیبان به دیوار بچسبانید.
- برای اینکه فیلتر را به لوله آبیاری خود وصل کنید با استفاده از لوله های پلاستیکی یا فلزی این کار را انجام داده و از مهره های قابل تنظیم استفاده کنید.
- شیر آب را باز کرده و برای چند دقیقه آب را در سیستم به جریان انداخته و از تنظیم صحیح فیلتر مطمئن شوید.
نحوه بستن فیلتر قطره ای
فیلترهای قطره ای از دو بخش مهم، شامل بدنه اصلی و قسمت داخلی تشکیل می شوند، که قسمت داخلی فیلتر،کار تصفیه آب را بر عهده دارد. این دو قسمت اصلی توسط کمربندی که به دور فیلتر بسته می شود، جدا می شوند و توسط کمربند، فیلتر آبیاری قطره ای باز و بسته می شود. بخش داخلی فیلتر از تعدادی دیسک تشکیل شده و کار جداسازی ذرات ریز را بر عهده دارد. برای شستشو و تمیز کردن دیسکها می بایستی آنها را از انتهای قطعه خارج کرد و با فرچه و برس کامل شستشو داد. برای بستن فیلتر توری آب، باید به مسیر ورود و خروج آب دقت کرد چون از ورودی آن، آب تصفیه نشده وارد میشود و از طرف دیگر آب تصفیه خارج میشود.
نکات ایمنی و نگهداری فیلتر آبیاری
- در سیستم آبیاری قطرهای بهتر این است، که بیشتر از یک فیلتر در سیستم داشت که به هنگام بکواش یکی از آنها، بقیه فیلترها کار کنند.
- جلبک از موارد بسیار حساس در سیستم فیلتراسیون میباشد، که باعث مسدود شدن سریع فیلتر میشود بنابراین در صورت وجود جلبک باید قبل از فیلتر دیسکی از فیلتر شنی استفاده شود، در صورت غیر ممکن بودن استفاده از فیلتر شنی، بهتر است دیسکها را با فاصله زمانی کم شستشو داد.
- لازم است فیلتر آبیاری به صورت دورهای اقدام به بررسی شود، چون خرابی یکی از اجزای سیستم باعث عملکرد نادرست کل سیستم میشود.
قیمت فیلتر آبیاری
قیمت فیلتر آبیاری به عوامل مختلفی از جمله برند، جنس بدنه، سایز ورودی و نوع عملکرد بستگی زیادی دارد. مطمعنا هرچه کیفیت اجناس بالاتر و سایز بزرگتر شود به همان نسبت قیمت فیلتر آبیاری قطرهای نیز افزایش پیدا میکند.
فیلترهای مورد استفاده در سیستم آبیاری قطره ای کدامند؟
فیلتراسیون آبیاری قطره ای شامل هیدروسیکلون، فیلترهای شنی و در آخر فیلترهای دیسکی یا فیلترهای توری میباشد.
آیا نیاز به نصب فیلتر در سیستم آبیاری گلخانه هست؟
بله، چون به دلیل کیفیت پایین آبهای مورد استفاده در کشاورزی، در اثر ورود ذرات معلق و شن و ماسه در آب ورودی به شیرآلات، پمپ، لولهها، تجهیزات گرمایشی و قطره چکانها دچار ساییدگی و خرابی میشوند، نصب فیلتر باعث جلوگیری از خرابی سیستم میشود.
تفاوت فیلتر توری و دیسکی چیست؟
فیلترهای دیسکی از یک سری واشر حلقهای فشرده تشکیل شده از آن جهت جداسازی مواد معلق در آبیاری قطرهای به کار گرفته میشوند. اما فیلتر توری به صورت دولایه ساخته شده و کم کاربردتر است.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات: